fredag 10 februari 2012

Linnea nytt

Sitter här hemma och slösurfar på nätet medan Linnea ligger ute i vagnen och sover. Skall så småningom klä på mig ytterkläderna och traska iväg till veterinären för att betala för Happys kremering. Skitdyrt men värt det. Urnan är jätte fin, och det känns på ett konstigt sätt bra att ha henne hemma igen.

Men som rubriken antyder skall detta inlägg handla om Linnea och vad som är nytt i hennes liv. Hon har börjat krypa. Skall jag vara helt ärlig så trodde jag inte att hon alls skulle börja krypa. Hon har dragit sig framåt och fått riktigt bra teknik på det och verkat nöjd med att ta sig framåt på det sättet, men nu har hon alltså börjat krypa. Några få kryptag (om man kan kalla det så) åt gången, men hon verkar tycka att det är roligt. Något annat nytt är att jag här om dagen gav en hel riskaka åt henne och satt och följde med. Men hon tuggade små bitar åt gången och verkade tycka om den idén, att få hela kakan på en gång  i stället för små tråkiga bitar. Så nu får hon inte bara hela riskakor utan dessutom hela maispop som hon tuggar i sig. Och så till den sista nyheten, hon åkte pulkka igår för första gång och tyckte det var super roligt. Var dessutom roligt att se att alla som mötte oss såg på henne och smilade stort. Alltid lika roligt att göra andra människor på gott humör.

Jag åker till stugan på fjället idag med svärmor, PK:s faster, syster och några andra. Blir en så kallad jentetur. Skall bli riktigt roligt, men det är en negativ sak med det, PK har födelsedag imorgon. Tycker det är lite tråkigt att jag åker bort på hans födelsedag. Men får väl fira den på söndag istället. Ja och då kan vi ju fira varandra eftersom det är morsdag här i Norge på söndag.

För ett år sedan när PK skulle firas så bodde vi i vardagsrummet eftersom vi höll på att renovera sovrummet och Linnea bodde fortfarande i min mage. Otroligt hur fort tiden har gått alltså.





Happy

Detta är för ungefär ett år sedan, otroligt!



3 kommentarer:

  1. Fina bilder! :) Är det förresten en Name it halare linnea har på sig?? Liknar nämligen mycket på ebbas ;)

    SvaraRadera
  2. Det är en Name it halare :) Var lite rädd för att det var ett onödigt köp eftersom vintern kom så sent, men den har blivit mycket använd nu.

    SvaraRadera
  3. :) Vi har också använt den mycket! Den är lite klumpig att röra sig i, men så jätte fin! :)

    SvaraRadera