söndag 22 januari 2012

Trött, trött, trött, men vad roligt det var

Då är jag firad riktigt ordentligt. Hade födelsedagsfest här hemma igår och hade det helt fantastiskt roligt. Hoppas alla andra som var med hade lika roligt som mig. Men idag är vi nog ganska trötta här hemma. Men trots tröttheten klarade vi av att svänga tillbaka lägenheten på plats, dammsuga, tvätta golv och dessutom tvätta två maskiner med smutstvätt. Duktigt duktigt. Men så duktiga var vi nog inte före vi fick Linnea. Skulle nog inte tänkt tanken att dammsuga och tvätta golv medan man lider av söndagssjukan. Men nu har det liksom blivit ett måste. Nu har vi en liten tös som är runt om kring på golvet och lägger allt i munnen som hon hittar, så då har man inte något val då. Men visst är det ju otroligt skönt nu när allt är städat. Var ju helt otroligt fantastiskt att få hem Linnea igen. Vad jag har saknat henne!

2 kommentarer:

  1. Det är faktiskt nödvändit att dammsuga alla dagar när man har bejbisar. Annars kanske de slukar nånting på gålvet, sätter i strupen och dör. Hur sku man kännas sig om de hände? Säkert liite skit.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm. Dammsugar nog inte varje dag, men vi ser ju till att det inte ligger saker på golvet som hon kan sätta i halsen.

      Radera