torsdag 29 december 2011

Saknaden är fortfarande stor

Då är julen firad och det nya året står och knackar på dörren. Vi firade julen i Hokksund hos PK:s föräldrar. Var en mysig och skön jul. Tror inte Linnea förstod så jätte mycket av själva julen, men hon trivdes nog. Det där med att öppna paket tyckte hon nog inte var så spännande men snörena och pappret runt paketen var ju hur intressanta som helst. Fina julklappar fick hon i alla fall.

Har fått lite paus från saknandet efter Happy, men den kom fort tillbaka när vi kom hem. Är ett stort tomrum här hemma. Var och gick en sväng med Linnea idag för att få henne att somna i vagnen, gick där vi brukade gå med Happy. Allt påminner om henne och jag fick igen en stor klump i halsen. Tiden läker alla sår sägs det, men ärren efter såren försvinner nog aldrig.

Vi talade ju om att vi skulle få en ny hund så småningom, men det stora problemet är att en hund kostar ganska många pengar, pengar vi inte har, så måste nog lägga tankarna om en ny hund på hyllan en stund ännu. Vi har ju dessutom ett bröllop på kommande och det är i alla fall inte gratis. Men det kändes ju mycket lättare att kunna leka med tanken om en ny hund i huset, en lite valp som härjar runt. Men allt har väl sin tid. Är så mycket jag skulle vilja att skulle ske nu med en gång. Skulle vilja ha en hund, bli färdig med renoverandet här hemma, ny bil, ja you name it! Men allt har väl sin tid.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar