tisdag 18 oktober 2011

Redan jul i butikerna

Blir alltid på så gott humör efter att vi har varit på knøttetreff. Linnea tycker det är så roligt och det gör jag med. Är så roligt att träffa andra mammor och dela med sig av sina erfarenheter och funderingar.

Köpte ingen mössa åt Linnea. Gör det på torsdag när vi åker till Sverige på "Harrytur". Det är rätt vanligt att man i Norge, i alla fall om man bor nära gränsen till Sverige åker över gränsen för att handla lite billigare. Finns ett ganska stort köpcenter nära Strömstad i Sverige, Nordby heter det, och det är dit vi skall åka. Men jag gick en tur inom Ålens på vägen hem, och gissa vad, de har redan butiken full av julsaker. Suck! Tycker de börjar tidigare och tidigare för varje år som går. Inte vill jag ju tänka på julen helt ännu, sommaren har ju precis tagit slut. Hinner ju bli trött på julen före julen ens är här.


Var egentlign på väg hem när jag så vad de hadde i skyltfönstret i butiken bredvid. Helt jätte fina saker av märket BLA FRE. De har termosar, matboxar, små väskor, ja allt möjligt roligt i härliga färger och med roliga motiv. Måste nog köpa en termos till linnea från den här kollektionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar